vrijdag 22 augustus 2014

Hedda's eerste zomer: deel 2

Deze week is het dagelijkse leven met ons drietjes begonnen. Erik's vakantie is voorbij en ons laatste bezoek van deze zomer is vertrokken. Hedda en ik vullen samen onze dagen met wandelingen en andere kleine uitstapjes. We hebben ruim de tijd, want ik hoef pas in februari weer aan het werk. Vandaag had ik de tijd om rustig terug te kijken op de afgelopen weken. Hieronder een kleine selectie foto's van een aantal uitstapjes.

Met Aafke en mijn ouders bezochten we Peter en Hilde in hun vakantiehuisje. Een heerlijke avond op de veranda met bacalao, vers geplukte aardbeien, een tevreden Hedda, en een duik in het koude water voor Peter en Bert.

De laatste dag met Bert en Leni maakten we een uitstapje naar Grøtfjord, waar we over het strand liepen en een meegenomen pastasalade aten op een picknickplek aan het water.
Al het bezoek hebben we meegenomen naar Ersfjordbotn, zo ook Annemiek en Sjef. Ersfjordbotn is een leuk klein vissersdorpje aan het einde van een fjord (Ersfjord), waar een ontzettend leuk cafeetje zit: Bryggejentene. Inmiddels is het onze favoriete bestemming voor een kop koffie buiten de deur.
De afgelopen week was mijn broer Erik op bezoek (helaas is het niet gelukt om met Debby en Bhric te komen - volgende keer beter!). Hieronder een plaatje van een wandelingetje in Tønsvik.


En ook Erik ontkwam er niet aan: We reden samen met Hedda voor een lunch, koffie en gebak naar de bekende plek met grandioos uitzicht -  Bryggejentene in Ersfjord:Hedda kon dit alles wel erg waarderen. Ze groeit vrolijk door, lijkt zeer tevreden met de door ons gekozen uitstapjes en verblijdt ons meerdere keren per dag met haar prachtige lach. :-)