maandag 15 september 2014

Svensby

Afgelopen weekend zijn we voor het eerst een weekendje weg geweest met Hedda. Naar Svensby, onze inmiddels zo vertrouwde plek. In de afgelopen jaren hebben we een stuk of tien weekenden doorgebracht in Svensby. De laatste keer was bijna twee jaar geleden. Het werd dus tijd om weer eens terug te keren.

We waren extra goed voorbereid dit keer (goede voorbereiding = driedubbele pret met een baby). We hadden thuis al eten gekookt voor het hele weekend en op woensdag- en donderdagavond alle spullen klaar gezet. Vrijdag zaten we in een mum van tijd in de auto en om 16u stonden we te wachten op de pont bij Breivikeidet. Een half uurtje later staken we de sleutel in het slot van onze kleine, knusse hut.


Aanlegplaats van de pont. Op de achtergrond de eerste nieuwe sneeuw op de bergen.

"Onze" hut 


 De pont, onderweg naar Breivikeidet


We hadden een ontzettend ontspannen weekend, met mooie, korte wandelingen door een kleurrijke omgeving in herfstachtig weer. In de hut was het knus en gezellig. Hedda had het duidelijk naar haar zin, ze sliep heerlijk en speelde fijn. En terwijl Hedda op zaterdagavond lag te slapen, zat eerst ik, en vervolgens Erik, te relaxen in een hete sauna. Wat wil je nog meer? Helemaal tevreden moesten we helaas op zondagmiddag alweer huiswaarts. Het zal geen twee jaar duren voordat we weer terug zijn.

(Tip: als je dit via de website bekijkt - en dus niet vanuit de mail - kun je op de foto's klikken voor vergrotingen).